Miscellaneous food products (№9298080)

28 jul

Number: 9298080

Country: Hungary

Source: TED


Link to original

To view links to the source need to register

Publication date


28-07-2018

Description


  1. Section I
    1. Name and addresses
      Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet
      Tószegi út 21.
      Szolnok
      5000
      Hungary
      Telephone: +36 56503710
      E-mail: [email protected]
      Fax: +36 56503722
    2. Type of the contracting authority:
      Other type: Egészségügy
    3. Main activity:
      Health
  2. Section II
    1. Scope of the procurement:
      1. Title:

        Élelmiszer alapanyagok beszerzése

      2. Main CPV code:
        15800000, 15113000, 15112100, 15131400, 15131500, 15800000, 15511000, 15331500, 15896000, 15811100, 03221000, 15894200, 15871250, 15871270
      3. Type of contract:
        Supplies
      4. Short description:

        Adásvételi szerződés keretében élelmiszer alapanyagok beszerzése 13 részben a közbeszerzési dokumentumok szerinti műszaki termékleírásban meghatározottak szerint és tételenként.

        1. rész: friss sertéshúsok, állati zsiradék

        2. rész: előhűtött szárnyastermékek

        3. rész: sertéshúskészítmények

        4. rész: baromfi-húskészítmények

        5. rész: fűszerek, ételízesítők, nehézáruk, cukrászipari termékek, növényi zsiradék, befőttek, konzervek, szárazhüvelyesek, száraz tészta

        6. rész: tej, tejtermék

        7. rész: házi készítésű savanyúság

        8. rész: mirelitáruk, friss, tisztított termékek

        9. rész: kenyér, pékáru

        10. rész: zöldségáruk, gyümölcsök

        11. rész: bébiétel

        12. rész: ketchup, mustár, majonéz, paradicsomsűrítmény, nyers darált csípős paprika

        13. rész: minőségjavító termékek

      5. Information about lots:
        This contract is divided into lots: yes
      6. Total value of the procurement:
        Value excluding VAT: 94 659 496.00 HUF
    2. Description
      1. Title:

        Friss sertéshúsok, állati zsiradék

      2. Additional CPV code(s):
        15113000
      3. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet 5000 Szolnok, Tószegi út 21.

      4. Description of the procurement:

        Friss sertéshúsok, állati zsiradékok szállítása a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszakitermékleírásban az egyes termékek tekintetében meghatározott minimum követelmények szerint.

        Alapmennyiség összesen: 15 264 kg.

        Opciós mennyiség (az alapmennyiség 30 %-a) összesen: 4579 kg.

        A részen belük valamennyi tételre (termékre) kell ajánlatot tenni az alapmennyiség szerinti tételek (termékek)esetében megajánlott egységáraknak meg kell egyeznie az opciós szerinti tételek (termékek) egységárával ellenkező esetben az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.

        Ahol a műszaki termékleírásban a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette a meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú termékre történő hivatkozást, ott a megnevezés a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és ajánlattevők a megadott gyártmányú és típusú termékek helyett azzal egyenértékű termékeket is ajánlhatnak, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésének megfelelően. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben a teljes egyenértékűség nem áll fenn, akkor az ajánlatkérő az ajánlatot érvényteleníti a Kbt. 73. § (1) bekezdése e)pontja alapján.

        Amennyiben ajánlattevő a műszaki termékleírásban meghatározott termék helyett eltérő típust kíván megajánlani, úgy ajánlatkérő kéri a közbeszerzési dokumentumokban rögzített műszaki tartalomtól (gyártmány,típusok) eltérő, de azzal egyenértékű felhasználásra kerülő termékek minőségét, típusát és részletes jellemzőit ajánlatában nyilatkozattal, megadni, amely alapján egyenértékűség az érintett tételek tekintetében egyértelműen és kétséget kizáró módon vizsgálható, illetve megállapítható. A nyilatkozatban meg kell adni az érintett termék eredeti típusát/paramétereit, majd az egyenértékűnek tekintett termék típusát/paramétereit,objektív bizonyítékokkal alátámasztva, mint pl: árucímke, terméklap, vizsgálati jegyzőkönyv.

        Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a termékleírásban meghatározott termék(ek) helyett eltérőtípusú (egyenértékű) termék(ek) megajánlása esetén a termék(ek)re vonatkozó nyilatkozat és annak objektívbizonyítékai a szakmai ajánlat részét képezi, be kell nyújtani az ajánlatban, mert erre is beáll az ajánlattételi határidőben az ajánlati kötöttség, amennyiben nem nyújtják be, a Kbt. kógens szabályai nem teszik lehetővé a hiánypótlás alkalmazását és ebben az esetben ajánlatkérőnek meg kell állapítania az adott részben az ajánlatérvénytelenségét.

      5. Award criteria:
      6. Information about options:
        Options: yesDescription of options:

        Az egyes termékek mennyisége tekintetében a Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő megadja a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki specifikációban a rész esetében minden tételsorra vonatkozóan a megrendelni kívánt termék éves mennyiségét (alapmennyiség) és + (plusz) 30 %-ban kiköti a beszerzési igényének eshetőleges részét képező opciós rész mennyiségét. Az opcionális részre nem lehetséges külön árajánlatot tenni, az arra vonatkozó egységár az alapmennyiségre vonatkozó egységárral azonos.

      7. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      8. Additional information:
      9. Title:

        Előhűtött szárnyastermékek.

      10. Additional CPV code(s):
        15112100
      11. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet 5000 Szolnok, Tószegi út 21.

      12. Description of the procurement:

        Előhűtött szárnyas termékek szállítása a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki termékleírásbanaz egyes termékek tekintetében meghatározott minimum követelmények szerint.

        Alapmennyiség összesen: 10 464 kg.

        Opciós mennyiség (az alapmennyiség 30 %-a) összesen: 3140 kg.

        A részen belük valamennyi tételre (termékre) kell ajánlatot tenni az alapmennyiség szerinti tételek (termékek)esetében megajánlott egységáraknak meg kell egyeznie az opciós szerinti tételek (termékek) egységárávalellenkező esetben az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.Ahol a műszaki termékleírásban a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározásaszükségessé tette a meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú termékre történő hivatkozást, ott a megnevezésa tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és ajánlattevők a megadott gyártmányú éstípusú termékek helyett azzal egyenértékű termékeket is ajánlhatnak, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésének megfelelően. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben a teljesegyenértékűség nem áll fenn, akkor az ajánlatkérő az ajánlatot érvényteleníti a Kbt. 73. § (1) bekezdése e)pontja alapján.

        Amennyiben ajánlattevő a műszaki termékleírásban meghatározott termék helyett eltérő típust kívánmegajánlani, úgy ajánlatkérő kéri a közbeszerzési dokumentumokban rögzített műszaki tartalomtól (gyártmány,típusok) eltérő, de azzal egyenértékű felhasználásra kerülő termékek minőségét, típusát és részletesjellemzőit ajánlatában nyilatkozattal, megadni, amely alapján egyenértékűség az érintett tételek tekintetébenegyértelműen és kétséget kizáró módon vizsgálható, illetve megállapítható. A nyilatkozatban meg kell adniaz érintett termék eredeti típusát/paramétereit, majd az egyenértékűnek tekintett termék típusát/paramétereit,objektív bizonyítékokkal alátámasztva, mint pl: árucímke, terméklap, vizsgálati jegyzőkönyv.

        Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a termékleírásban meghatározott termék(ek) helyett eltérőtípusú (egyenértékű) termék(ek) megajánlása esetén a termék(ek)re vonatkozó nyilatkozat és annak objektívbizonyítékai a szakmai ajánlat részét képezi, be kell nyújtani az ajánlatban, mert erre is beáll az ajánlattételihatáridőben az ajánlati kötöttség, amennyiben nem nyújtják be, a Kbt. kógens szabályai nem teszik lehetővé ahiánypótlás alkalmazását és ebben az esetben ajánlatkérőnek meg kell állapítania az adott részben az ajánlatérvénytelenségét.

      13. Award criteria:
      14. Information about options:
        Options: yesDescription of options:

        Az egyes termékek mennyisége tekintetében a Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő megadja aközbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki specifikációban a rész esetében minden tételsorravonatkozóan a megrendelni kívánt termék éves mennyiségét (alapmennyiség) és + (plusz) 30 %-ban kikötia beszerzési igényének eshetőleges részét képező opciós rész mennyiségét. Az opcionális részre nemlehetséges külön árajánlatot tenni, az arra vonatkozó egységár az alapmennyiségre vonatkozó egységárralazonos.

      15. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      16. Additional information:
      17. Title:

        Sertéshúskészítmények.

      18. Additional CPV code(s):
        15131400
      19. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet 5000 Szolnok, Tószegi út 21.

      20. Description of the procurement:

        Sertéshúskészítmények szállítása a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki termékleírásban azegyes termékek tekintetében meghatározott minimum követelmények szerint.

        Alapmennyiség összesen: 6701 kg.

        Opciós mennyiség (az alapmennyiség 30 %-a) összesen: 2009 kg.

        A részen belük valamennyi tételre (termékre) kell ajánlatot tenni az alapmennyiség szerinti tételek (termékek)esetében megajánlott egységáraknak meg kell egyeznie az opciós szerinti tételek (termékek) egységárávalellenkező esetben az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.

        Ahol a műszaki termékleírásban a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározásaszükségessé tette a meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú termékre történő hivatkozást, ott a megnevezésa tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és ajánlattevők a megadott gyártmányú éstípusú termékek helyett azzal egyenértékű termékeket is ajánlhatnak, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésének megfelelően. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben a teljesegyenértékűség nem áll fenn, akkor az ajánlatkérő az ajánlatot érvényteleníti a Kbt. 73. § (1) bekezdése e)pontja alapján.

        Amennyiben ajánlattevő a műszaki termékleírásban meghatározott termék helyett eltérő típust kívánmegajánlani, úgy ajánlatkérő kéri a közbeszerzési dokumentumokban rögzített műszaki tartalomtól (gyártmány,típusok) eltérő, de azzal egyenértékű felhasználásra kerülő termékek minőségét, típusát és részletesjellemzőit ajánlatában nyilatkozattal, megadni, amely alapján egyenértékűség az érintett tételek tekintetébenegyértelműen és kétséget kizáró módon vizsgálható, illetve megállapítható. A nyilatkozatban meg kell adniaz érintett termék eredeti típusát/paramétereit, majd az egyenértékűnek tekintett termék típusát/paramétereit,objektív bizonyítékokkal alátámasztva, mint pl: árucímke, terméklap, vizsgálati jegyzőkönyv.

        Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a termékleírásban meghatározott termék(ek) helyett eltérőtípusú (egyenértékű) termék(ek) megajánlása esetén a termék(ek)re vonatkozó nyilatkozat és annak objektívbizonyítékai a szakmai ajánlat részét képezi, be kell nyújtani az ajánlatban, mert erre is beáll az ajánlattételihatáridőben az ajánlati kötöttség, amennyiben nem nyújtják be, a Kbt. kógens szabályai nem teszik lehetővé a hiánypótlás alkalmazását és ebben az esetben ajánlatkérőnek meg kell állapítania az adott részben az ajánlatérvénytelenségét.

      21. Award criteria:
      22. Information about options:
        Options: yesDescription of options:

        Az egyes termékek mennyisége tekintetében a Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő megadja aközbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki specifikációban a rész esetében minden tételsorravonatkozóan a megrendelni kívánt termék éves mennyiségét (alapmennyiség) és + (plusz) 30 %-ban kikötia beszerzési igényének eshetőleges részét képező opciós rész mennyiségét. Az opcionális részre nemlehetséges külön árajánlatot tenni, az arra vonatkozó egységár az alapmennyiségre vonatkozó egységárralazonos.

      23. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      24. Additional information:
      25. Title:

        Baromfi-húskészítmények.

      26. Additional CPV code(s):
        15131500
      27. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet 5000 Szolnok, Tószegi út 21.

      28. Description of the procurement:

        Baromfi-húskészítmények szállítása a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki termékleírásbanaz egyes termékek tekintetében meghatározott minimum követelmények szerint.Alapmennyiség összesen: 6864 kg.

        Opciós mennyiség (az alapmennyiség 30 %-a) összesen: 2059 kg.

        A részen belük valamennyi tételre (termékre) kell ajánlatot tenni az alapmennyiség szerinti tételek (termékek)esetében megajánlott egységáraknak meg kell egyeznie az opciós szerinti tételek (termékek) egységárávalellenkező esetben az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.

        Ahol a műszaki termékleírásban a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározásaszükségessé tette a meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú termékre történő hivatkozást, ott a megnevezésa tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és ajánlattevők a megadott gyártmányú éstípusú termékek helyett azzal egyenértékű termékeket is ajánlhatnak, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésének megfelelően. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben a teljesegyenértékűség nem áll fenn, akkor az ajánlatkérő az ajánlatot érvényteleníti a Kbt. 73. § (1) bekezdése e)pontja alapján.

        Amennyiben ajánlattevő a műszaki termékleírásban meghatározott termék helyett eltérő típust kívánmegajánlani, úgy ajánlatkérő kéri a közbeszerzési dokumentumokban rögzített műszaki tartalomtól (gyártmány,típusok) eltérő, de azzal egyenértékű felhasználásra kerülő termékek minőségét, típusát és részletesjellemzőit ajánlatában nyilatkozattal, megadni, amely alapján egyenértékűség az érintett tételek tekintetébenegyértelműen és kétséget kizáró módon vizsgálható, illetve megállapítható. A nyilatkozatban meg kell adniaz érintett termék eredeti típusát/paramétereit, majd az egyenértékűnek tekintett termék típusát/paramétereit,objektív bizonyítékokkal alátámasztva, mint pl: árucímke, terméklap, vizsgálati jegyzőkönyv.

        Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a termékleírásban meghatározott termék(ek) helyett eltérőtípusú (egyenértékű) termék(ek) megajánlása esetén a termék(ek)re vonatkozó nyilatkozat és annak objektívbizonyítékai a szakmai ajánlat részét képezi, be kell nyújtani az ajánlatban, mert erre is beáll az ajánlattételihatáridőben az ajánlati kötöttség, amennyiben nem nyújtják be, a Kbt. kógens szabályai nem teszik lehetővé ahiánypótlás alkalmazását és ebben az esetben ajánlatkérőnek meg kell állapítania az adott részben az ajánlatérvénytelenségét.

      29. Award criteria:
      30. Information about options:
        Options: yesDescription of options:

        Az egyes termékek mennyisége tekintetében a Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő megadja aközbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki specifikációban a rész esetében minden tételsorravonatkozóan a megrendelni kívánt termék éves mennyiségét (alapmennyiség) és + (plusz) 30 %-ban kikötia beszerzési igényének eshetőleges részét képező opciós rész mennyiségét. Az opcionális részre nemlehetséges külön árajánlatot tenni, az arra vonatkozó egységár az alapmennyiségre vonatkozó egységárralazonos.

      31. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      32. Additional information:
      33. Title:

        Fűszerek, ételízesítők, nehézáruk, cukrászipari termékek, növényi zsiradék, befőttek, konzervek, szárazhüvelyesek, száraz tészta.

      34. Additional CPV code(s):
        15800000
      35. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet 5000 Szolnok, Tószegi út 21.

      36. Description of the procurement:

        Fűszerek, ételízesítők, nehézáruk, cukrászipari termékek, növényi zsiradék, befőttek, konzervek, szárazhüvelyesek, száraz tészta szállítása a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki termékleírásbanaz egyes termékek tekintetében meghatározott minimum követelmények szerint.

        Alapmennyiség összesen: 44 961 kg; 7104 liter; 270 586 db.

        Opciós mennyiség (az alapmennyiség 30 %-a) összesen: 13 491 kg; 2132 liter; 81 174 db.

        Az 1/1-es kiszerelést tekinti ajánlatkérő 1kg-nak, a specifikációban megadott töltősúlytól +/- 2 %-kal lehet eltérni.

        Az 5/1-es kiszerelést tekinti ajánlatkérő 5 kg-nak, a specifikációban megadott töltősúlytól +/- 4 %-kal leheteltérni.

        A 3/1-es kiszerelést tekinti ajánlatkérő 3 kg-nak, a specifikációban megadott töltősúlytól +/- 3 %-kal lehet eltérni.

        A részen belük valamennyi tételre (termékre) kell ajánlatot tenni az alapmennyiség szerinti tételek (termékek)esetében megajánlott egységáraknak meg kell egyeznie az opciós szerinti tételek (termékek) egységárávalellenkező esetben az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.Ahol a műszaki termékleírásban a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározásaszükségessé tette a meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú termékre történő hivatkozást, ott a megnevezésa tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és ajánlattevők a megadott gyártmányú éstípusú termékek helyett azzal egyenértékű termékeket is ajánlhatnak, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésének megfelelően. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben a teljesegyenértékűség nem áll fenn, akkor az ajánlatkérő az ajánlatot érvényteleníti a Kbt. 73. § (1) bekezdése e)pontja alapján.

        Amennyiben ajánlattevő a műszaki termékleírásban meghatározott termék helyett eltérő típust kívánmegajánlani, úgy ajánlatkérő kéri a közbeszerzési dokumentumokban rögzített műszaki tartalomtól (gyártmány,típusok) eltérő, de azzal egyenértékű felhasználásra kerülő termékek minőségét, típusát és részletesjellemzőit ajánlatában nyilatkozattal, megadni, amely alapján egyenértékűség az érintett tételek tekintetébenegyértelműen és kétséget kizáró módon vizsgálható, illetve megállapítható. A nyilatkozatban meg kell adniaz érintett termék eredeti típusát/paramétereit, majd az egyenértékűnek tekintett termék típusát/paramétereit,objektív bizonyítékokkal alátámasztva, mint pl: árucímke, terméklap, vizsgálati jegyzőkönyv.

        Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a termékleírásban meghatározott termék(ek) helyett eltérőtípusú (egyenértékű) termék(ek) megajánlása esetén a termék(ek)re vonatkozó nyilatkozat és annak objektívbizonyítékai a szakmai ajánlat részét képezi, be kell nyújtani az ajánlatban, mert erre is beáll az ajánlattételihatáridőben az ajánlati kötöttség, amennyiben nem nyújtják be, a Kbt. kógens szabályai nem teszik lehetővé ahiánypótlás alkalmazását és ebben az esetben ajánlatkérőnek meg kell állapítania az adott részben az ajánlatérvénytelenségét.

      37. Award criteria:
      38. Information about options:
        Options: yesDescription of options:

        Az egyes termékek mennyisége tekintetében a Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő megadja aközbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki specifikációban a rész esetében minden tételsorravonatkozóan a megrendelni kívánt termék éves mennyiségét (alapmennyiség) és + (plusz) 30 %-ban kikötia beszerzési igényének eshetőleges részét képező opciós rész mennyiségét. Az opcionális részre nemlehetséges külön árajánlatot tenni, az arra vonatkozó egységár az alapmennyiségre vonatkozó egységárralazonos.

      39. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      40. Additional information:
      41. Title:

        Tej, tejtermék.

      42. Additional CPV code(s):
        15511000
      43. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet 5000 Szolnok, Tószegi út 21.

      44. Description of the procurement:

        Tej, tejtermékek szállítása a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki termékleírásban az egyestermékek tekintetében meghatározott minimum követelmények szerint.

        Alapmennyiség összesen: 35 520 liter; 199 200 db; 3360 kg; 19 200 doboz.

        Opciós mennyiség (az alapmennyiség 30 %-a) összesen: 10 656 liter; 59 760 db; 1008 kg; 5760 doboz.

        A részen belük valamennyi tételre (termékre) kell ajánlatot tenni az alapmennyiség szerinti tételek (termékek)esetében megajánlott egységáraknak meg kell egyeznie az opciós szerinti tételek (termékek) egységárávalellenkező esetben az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.

        Ahol a műszaki termékleírásban a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározásaszükségessé tette a meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú termékre történő hivatkozást, ott a megnevezésa tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és ajánlattevők a megadott gyártmányú éstípusú termékek helyett azzal egyenértékű termékeket is ajánlhatnak, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésének megfelelően. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben a teljesegyenértékűség nem áll fenn, akkor az ajánlatkérő az ajánlatot érvényteleníti a Kbt. 73. § (1) bekezdése e)pontja alapján.

        Amennyiben ajánlattevő a műszaki termékleírásban meghatározott termék helyett eltérő típust kívánmegajánlani, úgy ajánlatkérő kéri a közbeszerzési dokumentumokban rögzített műszaki tartalomtól (gyártmány,típusok) eltérő, de azzal egyenértékű felhasználásra kerülő termékek minőségét, típusát és részletesjellemzőit ajánlatában nyilatkozattal, megadni, amely alapján egyenértékűség az érintett tételek tekintetébenegyértelműen és kétséget kizáró módon vizsgálható, illetve megállapítható. A nyilatkozatban meg kell adniaz érintett termék eredeti típusát/paramétereit, majd az egyenértékűnek tekintett termék típusát/paramétereit,objektív bizonyítékokkal alátámasztva, mint pl: árucímke, terméklap, vizsgálati jegyzőkönyv.

        Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a termékleírásban meghatározott termék(ek) helyett eltérőtípusú (egyenértékű) termék(ek) megajánlása esetén a termék(ek)re vonatkozó nyilatkozat és annak objektívbizonyítékai a szakmai ajánlat részét képezi, be kell nyújtani az ajánlatban, mert erre is beáll az ajánlattételihatáridőben az ajánlati kötöttség, amennyiben nem nyújtják be, a Kbt. kógens szabályai nem teszik lehetővé ahiánypótlás alkalmazását és ebben az esetben ajánlatkérőnek meg kell állapítania az adott részben az ajánlatérvénytelenségét.

      45. Award criteria:
      46. Information about options:
        Options: yesDescription of options:

        Az egyes termékek mennyisége tekintetében a Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő megadja aközbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki specifikációban a rész esetében minden tételsorravonatkozóan a megrendelni kívánt termék éves mennyiségét (alapmennyiség) és + (plusz) 30 %-ban kikötia beszerzési igényének eshetőleges részét képező opciós rész mennyiségét. Az opcionális részre nemlehetséges külön árajánlatot tenni, az arra vonatkozó egységár az alapmennyiségre vonatkozó egységárralazonos.

      47. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      48. Additional information:
      49. Title:

        Házi készítésű savanyúság.

      50. Additional CPV code(s):
        15331500
      51. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet 5000 Szolnok, Tószegi út 21.

      52. Description of the procurement:

        Házi készítésű savanyúság szállítása a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki termékleírásbanaz egyes termékek tekintetében meghatározott minimum követelmények szerint.

        Alapmennyiség összesen: 2880 kg.

        Opciós mennyiség (az alapmennyiség 30 %-a) összesen: 864 kg.A részen belük valamennyi tételre (termékre) kell ajánlatot tenni az alapmennyiség szerinti tételek (termékek)esetében megajánlott egységáraknak meg kell egyeznie az opciós szerinti tételek (termékek) egységárávalellenkező esetben az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.

        Ahol a műszaki termékleírásban a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározásaszükségessé tette a meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú termékre történő hivatkozást, ott a megnevezésa tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és ajánlattevők a megadott gyártmányú éstípusú termékek helyett azzal egyenértékű termékeket is ajánlhatnak, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésének megfelelően. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben a teljesegyenértékűség nem áll fenn, akkor az ajánlatkérő az ajánlatot érvényteleníti a Kbt. 73. § (1) bekezdése e)pontja alapján.

        Amennyiben ajánlattevő a műszaki termékleírásban meghatározott termék helyett eltérő típust kívánmegajánlani, úgy ajánlatkérő kéri a közbeszerzési dokumentumokban rögzített műszaki tartalomtól (gyártmány,típusok) eltérő, de azzal egyenértékű felhasználásra kerülő termékek minőségét, típusát és részletesjellemzőit ajánlatában nyilatkozattal, megadni, amely alapján egyenértékűség az érintett tételek tekintetébenegyértelműen és kétséget kizáró módon vizsgálható, illetve megállapítható. A nyilatkozatban meg kell adniaz érintett termék eredeti típusát/paramétereit, majd az egyenértékűnek tekintett termék típusát/paramétereit,objektív bizonyítékokkal alátámasztva, mint pl: árucímke, terméklap, vizsgálati jegyzőkönyv.

        Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a termékleírásban meghatározott termék(ek) helyett eltérőtípusú (egyenértékű) termék(ek) megajánlása esetén a termék(ek)re vonatkozó nyilatkozat és annak objektívbizonyítékai a szakmai ajánlat részét képezi, be kell nyújtani az ajánlatban, mert erre is beáll az ajánlattételihatáridőben az ajánlati kötöttség, amennyiben nem nyújtják be, a Kbt. kógens szabályai nem teszik lehetővé ahiánypótlás alkalmazását és ebben az esetben ajánlatkérőnek meg kell állapítania az adott részben az ajánlatérvénytelenségét.

      53. Award criteria:
      54. Information about options:
        Options: yesDescription of options:

        Az egyes termékek mennyisége tekintetében a Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő megadja aközbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki specifikációban a rész esetében minden tételsorravonatkozóan a megrendelni kívánt termék éves mennyiségét (alapmennyiség) és + (plusz) 30 %-ban kikötia beszerzési igényének eshetőleges részét képező opciós rész mennyiségét. Az opcionális részre nemlehetséges külön árajánlatot tenni, az arra vonatkozó egységár az alapmennyiségre vonatkozó egységárralazonos.

      55. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      56. Additional information:
      57. Title:

        Mirelitáruk.

      58. Additional CPV code(s):
        15896000
      59. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet 5000 Szolnok, Tószegi út 21.

      60. Description of the procurement:

        Mirelitáruk szállítása a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki termékleírásban az egyestermékek tekintetében meghatározott minimum követelmények szerint.

        Alapmennyiség összesen: 19 008 kg.

        Opciós mennyiség (az alapmennyiség 30 %-a) összesen: 5702 kg.

        A részen belük valamennyi tételre (termékre) kell ajánlatot tenni az alapmennyiség szerinti tételek (termékek)esetében megajánlott egységáraknak meg kell egyeznie az opciós szerinti tételek (termékek) egységárávalellenkező esetben az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.

        Ahol a műszaki termékleírásban a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározásaszükségessé tette a meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú termékre történő hivatkozást, ott a megnevezésa tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és ajánlattevők a megadott gyártmányú éstípusú termékek helyett azzal egyenértékű termékeket is ajánlhatnak, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésének megfelelően. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben a teljesegyenértékűség nem áll fenn, akkor az ajánlatkérő az ajánlatot érvényteleníti a Kbt. 73. § (1) bekezdése e)pontja alapján.

        Amennyiben ajánlattevő a műszaki termékleírásban meghatározott termék helyett eltérő típust kívánmegajánlani, úgy ajánlatkérő kéri a közbeszerzési dokumentumokban rögzített műszaki tartalomtól (gyártmány,típusok) eltérő, de azzal egyenértékű felhasználásra kerülő termékek minőségét, típusát és részletesjellemzőit ajánlatában nyilatkozattal, megadni, amely alapján egyenértékűség az érintett tételek tekintetébenegyértelműen és kétséget kizáró módon vizsgálható, illetve megállapítható. A nyilatkozatban meg kell adniaz érintett termék eredeti típusát/paramétereit, majd az egyenértékűnek tekintett termék típusát/paramétereit,objektív bizonyítékokkal alátámasztva, mint pl: árucímke, terméklap, vizsgálati jegyzőkönyv.

        Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a termékleírásban meghatározott termék(ek) helyett eltérőtípusú (egyenértékű) termék(ek) megajánlása esetén a termék(ek)re vonatkozó nyilatkozat és annak objektívbizonyítékai a szakmai ajánlat részét képezi, be kell nyújtani az ajánlatban, mert erre is beáll az ajánlattételihatáridőben az ajánlati kötöttség, amennyiben nem nyújtják be, a Kbt. kógens szabályai nem teszik lehetővé ahiánypótlás alkalmazását és ebben az esetben ajánlatkérőnek meg kell állapítania az adott részben az ajánlatérvénytelenségét.

      61. Award criteria:
      62. Information about options:
        Options: yesDescription of options:

        Az egyes termékek mennyisége tekintetében a Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő megadja aközbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki specifikációban a rész esetében minden tételsorravonatkozóan a megrendelni kívánt termék éves mennyiségét (alapmennyiség) és + (plusz) 30 %-ban kikötia beszerzési igényének eshetőleges részét képező opciós rész mennyiségét. Az opcionális részre nemlehetséges külön árajánlatot tenni, az arra vonatkozó egységár az alapmennyiségre vonatkozó egységárralazonos.

      63. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      64. Additional information:
      65. Title:

        Kenyér, pékáru.

      66. Additional CPV code(s):
        15811100
      67. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet 5000 Szolnok, Tószegi út 21.

      68. Description of the procurement:

        Kenyér, pékáru szállítása a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki termékleírásban az egyestermékek tekintetében meghatározott minimum követelmények szerint.

        Alapmennyiség összesen: 316 800 db; 39 552 kg.

        Opciós mennyiség (az alapmennyiség 30 %-a) összesen: 95 040 db; 11 866 kg.A részen belük valamennyi tételre (termékre) kell ajánlatot tenni az alapmennyiség szerinti tételek (termékek)esetében megajánlott egységáraknak meg kell egyeznie az opciós szerinti tételek (termékek) egységárávalellenkező esetben az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.

        Ahol a műszaki termékleírásban a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározásaszükségessé tette a meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú termékre történő hivatkozást, ott a megnevezésa tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és ajánlattevők a megadott gyártmányú éstípusú termékek helyett azzal egyenértékű termékeket is ajánlhatnak, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésének megfelelően. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben a teljesegyenértékűség nem áll fenn, akkor az ajánlatkérő az ajánlatot érvényteleníti a Kbt. 73. § (1) bekezdése e)pontja alapján.

        Amennyiben ajánlattevő a műszaki termékleírásban meghatározott termék helyett eltérő típust kívánmegajánlani, úgy ajánlatkérő kéri a közbeszerzési dokumentumokban rögzített műszaki tartalomtól (gyártmány,típusok) eltérő, de azzal egyenértékű felhasználásra kerülő termékek minőségét, típusát és részletesjellemzőit ajánlatában nyilatkozattal, megadni, amely alapján egyenértékűség az érintett tételek tekintetébenegyértelműen és kétséget kizáró módon vizsgálható, illetve megállapítható. A nyilatkozatban meg kell adniaz érintett termék eredeti típusát/paramétereit, majd az egyenértékűnek tekintett termék típusát/paramétereit,objektív bizonyítékokkal alátámasztva, mint pl: árucímke, terméklap, vizsgálati jegyzőkönyv.

        Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a termékleírásban meghatározott termék(ek) helyett eltérőtípusú (egyenértékű) termék(ek) megajánlása esetén a termék(ek)re vonatkozó nyilatkozat és annak objektívbizonyítékai a szakmai ajánlat részét képezi, be kell nyújtani az ajánlatban, mert erre is beáll az ajánlattételihatáridőben az ajánlati kötöttség, amennyiben nem nyújtják be, a Kbt. kógens szabályai nem teszik lehetővé ahiánypótlás alkalmazását és ebben az esetben ajánlatkérőnek meg kell állapítania az adott részben az ajánlatérvénytelenségét.

      69. Award criteria:
      70. Information about options:
        Options: yesDescription of options:

        Az egyes termékek mennyisége tekintetében a Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő megadja aközbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki specifikációban a rész esetében minden tételsorravonatkozóan a megrendelni kívánt termék éves mennyiségét (alapmennyiség) és + (plusz) 30 %-ban kikötia beszerzési igényének eshetőleges részét képező opciós rész mennyiségét.Az opcionális részre nemlehetséges külön árajánlatot tenni, az arra vonatkozó egységár az alapmennyiségre vonatkozó egységárralazonos.

      71. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      72. Additional information:
      73. Title:

        Zöldségáruk, gyümölcsök.

      74. Additional CPV code(s):
        03221000
      75. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet 5000 Szolnok, Tószegi út 21.

      76. Description of the procurement:

        Zöldségáruk, gyümölcsök szállítása a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki termékleírásban azegyes termékek tekintetében meghatározott minimum követelmények szerint.

        Alapmennyiség összesen: 42 816 kg; 13 584 csomó; 1152 db.

        Opciós mennyiség (az alapmennyiség 30 %-a) összesen: 12 845 kg; 4075 csomó; 346 db.

        A részen belük valamennyi tételre (termékre) kell ajánlatot tenni az alapmennyiség szerinti tételek (termékek)esetében megajánlott egységáraknak meg kell egyeznie az opciós szerinti tételek (termékek) egységárávalellenkező esetben az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.

        Ahol a műszaki termékleírásban a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározásaszükségessé tette a meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú termékre történő hivatkozást, ott a megnevezésa tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és ajánlattevők a megadott gyártmányú éstípusú termékek helyett azzal egyenértékű termékeket is ajánlhatnak, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésének megfelelően. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben a teljesegyenértékűség nem áll fenn, akkor az ajánlatkérő az ajánlatot érvényteleníti a Kbt. 73. § (1) bekezdése e)pontja alapján.

        Amennyiben ajánlattevő a műszaki termékleírásban meghatározott termék helyett eltérő típust kívánmegajánlani, úgy ajánlatkérő kéri a közbeszerzési dokumentumokban rögzített műszaki tartalomtól (gyártmány,típusok) eltérő, de azzal egyenértékű felhasználásra kerülő termékek minőségét, típusát és részletesjellemzőit ajánlatában nyilatkozattal, megadni, amely alapján egyenértékűség az érintett tételek tekintetébenegyértelműen és kétséget kizáró módon vizsgálható, illetve megállapítható. A nyilatkozatban meg kell adniaz érintett termék eredeti típusát/paramétereit, majd az egyenértékűnek tekintett termék típusát/paramétereit,objektív bizonyítékokkal alátámasztva, mint pl: árucímke, terméklap, vizsgálati jegyzőkönyv.

        Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a termékleírásban meghatározott termék(ek) helyett eltérőtípusú (egyenértékű) termék(ek) megajánlása esetén a termék(ek)re vonatkozó nyilatkozat és annak objektívbizonyítékai a szakmai ajánlat részét képezi, be kell nyújtani az ajánlatban, mert erre is beáll az ajánlattételihatáridőben az ajánlati kötöttség, amennyiben nem nyújtják be, a Kbt. kógens szabályai nem teszik lehetővé a hiánypótlás alkalmazását és ebben az esetben ajánlatkérőnek meg kell állapítania az adott részben az ajánlatérvénytelenségét.

      77. Award criteria:
      78. Information about options:
        Options: yesDescription of options:

        Az egyes termékek mennyisége tekintetében a Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő megadja aközbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki specifikációban a rész esetében minden tételsorravonatkozóan a megrendelni kívánt termék éves mennyiségét (alapmennyiség) és + (plusz) 30 %-ban kikötia beszerzési igényének eshetőleges részét képező opciós rész mennyiségét. Az opcionális részre nemlehetséges külön árajánlatot tenni, az arra vonatkozó egységár az alapmennyiségre vonatkozó egységárralazonos.

      79. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      80. Additional information:
      81. Title:

        Bébiétel.

      82. Additional CPV code(s):
        15894200
      83. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet 5000 Szolnok, Tószegi út 21.

      84. Description of the procurement:

        Bébiételek szállítása a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki termékleírásban az egyestermékek tekintetében meghatározott minimum követelmények szerint.

        Alapmennyiség összesen: 10 253 db.Opciós mennyiség (az alapmennyiség 30 %-a) összesen: 3075 db.

        A részen belük valamennyi tételre (termékre) kell ajánlatot tenni az alapmennyiség szerinti tételek (termékek)esetében megajánlott egységáraknak meg kell egyeznie az opciós szerinti tételek (termékek) egységárávalellenkező esetben az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.

        Ahol a műszaki termékleírásban a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározásaszükségessé tette a meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú termékre történő hivatkozást, ott a megnevezésa tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és ajánlattevők a megadott gyártmányú éstípusú termékek helyett azzal egyenértékű termékeket is ajánlhatnak, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésének megfelelően. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben a teljesegyenértékűség nem áll fenn, akkor az ajánlatkérő az ajánlatot érvényteleníti a Kbt. 73. § (1) bekezdése e)pontja alapján.

        Amennyiben ajánlattevő a műszaki termékleírásban meghatározott termék helyett eltérő típust kívánmegajánlani, úgy ajánlatkérő kéri a közbeszerzési dokumentumokban rögzített műszaki tartalomtól (gyártmány,típusok) eltérő, de azzal egyenértékű felhasználásra kerülő termékek minőségét, típusát és részletesjellemzőit ajánlatában nyilatkozattal, megadni, amely alapján egyenértékűség az érintett tételek tekintetébenegyértelműen és kétséget kizáró módon vizsgálható, illetve megállapítható. A nyilatkozatban meg kell adniaz érintett termék eredeti típusát/paramétereit, majd az egyenértékűnek tekintett termék típusát/paramétereit,objektív bizonyítékokkal alátámasztva, mint pl: árucímke, terméklap, vizsgálati jegyzőkönyv.

        Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a termékleírásban meghatározott termék(ek) helyett eltérőtípusú (egyenértékű) termék(ek) megajánlása esetén a termék(ek)re vonatkozó nyilatkozat és annak objektívbizonyítékai a szakmai ajánlat részét képezi, be kell nyújtani az ajánlatban, mert erre is beáll az ajánlattételihatáridőben az ajánlati kötöttség, amennyiben nem nyújtják be, a Kbt. kógens szabályai nem teszik lehetővé ahiánypótlás alkalmazását és ebben az esetben ajánlatkérőnek meg kell állapítania az adott részben az ajánlatérvénytelenségét.

      85. Award criteria:
      86. Information about options:
        Options: yesDescription of options:

        Az egyes termékek mennyisége tekintetében a Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő megadja aközbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki specifikációban a rész esetében minden tételsorravonatkozóan a megrendelni kívánt termék éves mennyiségét (alapmennyiség) és + (plusz) 30 %-ban kikötia beszerzési igényének eshetőleges részét képező opciós rész mennyiségét. Az opcionális részre nemlehetséges külön árajánlatot tenni, az arra vonatkozó egységár az alapmennyiségre vonatkozó egységárralazonos.

      87. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      88. Additional information:
      89. Title:

        Ketchup, mustár, majonéz, paradicsomsűrítmény, nyers darált csípős paprika.

      90. Additional CPV code(s):
        15871250
      91. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet 5000 Szolnok, Tószegi út 21.

      92. Description of the procurement:

        Ketchup, mustár, majonéz, paradicsomsűrítmény, nyers darált csípős paprika szállítása a közbeszerzésidokumentumok részét képező műszaki termékleírásban az egyes termékek tekintetében meghatározottminimum követelmények szerint.

        Alapmennyiség összesen: 864 kg.

        Opciós mennyiség (az alapmennyiség 30 %-a) összesen: 259 kg.

        A részen belük valamennyi tételre (termékre) kell ajánlatot tenni az alapmennyiség szerinti tételek (termékek)esetében megajánlott egységáraknak meg kell egyeznie az opciós szerinti tételek (termékek) egységárávalellenkező esetben az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.

        Ahol a műszaki termékleírásban a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározásaszükségessé tette a meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú termékre történő hivatkozást, ott a megnevezésa tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és ajánlattevők a megadott gyártmányú éstípusú termékek helyett azzal egyenértékű termékeket is ajánlhatnak, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésének megfelelően. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben a teljesegyenértékűség nem áll fenn, akkor az ajánlatkérő az ajánlatot érvényteleníti a Kbt. 73. § (1) bekezdése e)pontja alapján.

        Amennyiben ajánlattevő a műszaki termékleírásban meghatározott termék helyett eltérő típust kívánmegajánlani, úgy ajánlatkérő kéri a közbeszerzési dokumentumokban rögzített műszaki tartalomtól (gyártmány,típusok) eltérő, de azzal egyenértékű felhasználásra kerülő termékek minőségét, típusát és részletesjellemzőit ajánlatában nyilatkozattal, megadni, amely alapján egyenértékűség az érintett tételek tekintetébenegyértelműen és kétséget kizáró módon vizsgálható, illetve megállapítható. A nyilatkozatban meg kell adniaz érintett termék eredeti típusát/paramétereit, majd az egyenértékűnek tekintett termék típusát/paramétereit,objektív bizonyítékokkal alátámasztva, mint pl: árucímke, terméklap, vizsgálati jegyzőkönyv.

        Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a termékleírásban meghatározott termék(ek) helyett eltérőtípusú (egyenértékű) termék(ek) megajánlása esetén a termék(ek)re vonatkozó nyilatkozat és annak objektívbizonyítékai a szakmai ajánlat részét képezi, be kell nyújtani az ajánlatban, mert erre is beáll az ajánlattételihatáridőben az ajánlati kötöttség, amennyiben nem nyújtják be, a Kbt. kógens szabályai nem teszik lehetővé ahiánypótlás alkalmazását és ebben az esetben ajánlatkérőnek meg kell állapítania az adott részben az ajánlatérvénytelenségét.

      93. Award criteria:
      94. Information about options:
        Options: yesDescription of options:

        Az egyes termékek mennyisége tekintetében a Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő megadja aközbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki specifikációban a rész esetében minden tételsorravonatkozóan a megrendelni kívánt termék éves mennyiségét (alapmennyiség) és + (plusz) 30 %-ban kikötia beszerzési igényének eshetőleges részét képező opciós rész mennyiségét. Az opcionális részre nemlehetséges külön árajánlatot tenni, az arra vonatkozó egységár az alapmennyiségre vonatkozó egységárralazonos.

      95. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      96. Additional information:
      97. Title:

        Minőségjavító termékek.

      98. Additional CPV code(s):
        15871270
      99. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet 5000 Szolnok, Tószegi út 21.

      100. Description of the procurement:

        Minőségjavító termékek szállítása a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki termékleírásban azegyes termékek tekintetében meghatározott minimum követelmények szerint.

        Alapmennyiség összesen: 1066 kg.

        Opciós mennyiség (az alapmennyiség 30 %-a) összesen: 318 kg.

        A részen belük valamennyi tételre (termékre) kell ajánlatot tenni az alapmennyiség szerinti tételek (termékek)esetében megajánlott egységáraknak meg kell egyeznie az opciós szerinti tételek (termékek) egységárávalellenkező esetben az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.

        Ahol a műszaki termékleírásban a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározásaszükségessé tette a meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú termékre történő hivatkozást, ott a megnevezésa tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és ajánlattevők a megadott gyártmányú éstípusú termékek helyett azzal egyenértékű termékeket is ajánlhatnak, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésének megfelelően. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben a teljesegyenértékűség nem áll fenn, akkor az ajánlatkérő az ajánlatot érvényteleníti a Kbt. 73. § (1) bekezdése e)pontja alapján.

        Amennyiben ajánlattevő a műszaki termékleírásban meghatározott termék helyett eltérő típust kívánmegajánlani, úgy ajánlatkérő kéri a közbeszerzési dokumentumokban rögzített műszaki tartalomtól (gyártmány,típusok) eltérő, de azzal egyenértékű felhasználásra kerülő termékek minőségét, típusát és részletesjellemzőit ajánlatában nyilatkozattal, megadni, amely alapján egyenértékűség az érintett tételek tekintetébenegyértelműen és kétséget kizáró módon vizsgálható, illetve megállapítható. A nyilatkozatban meg kell adniaz érintett termék eredeti típusát/paramétereit, majd az egyenértékűnek tekintett termék típusát/paramétereit,objektív bizonyítékokkal alátámasztva, mint pl: árucímke, terméklap, vizsgálati jegyzőkönyv.

        Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a termékleírásban meghatározott termék(ek) helyett eltérőtípusú (egyenértékű) termék(ek) megajánlása esetén a termék(ek)re vonatkozó nyilatkozat és annak objektívbizonyítékai a szakmai ajánlat részét képezi, be kell nyújtani az ajánlatban, mert erre is beáll az ajánlattételihatáridőben az ajánlati kötöttség, amennyiben nem nyújtják be, a Kbt. kógens szabályai nem teszik lehetővé ahiánypótlás alkalmazását és ebben az esetben ajánlatkérőnek meg kell állapítania az adott részben az ajánlatérvénytelenségét.

      101. Award criteria:
      102. Information about options:
        Options: yesDescription of options:

        Az egyes termékek mennyisége tekintetében a Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő megadja aközbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki specifikációban a rész esetében minden tételsorravonatkozóan a megrendelni kívánt termék éves mennyiségét (alapmennyiség) és + (plusz) 30 %-ban kikötia beszerzési igényének eshetőleges részét képező opciós rész mennyiségét. Az opcionális részre nem lehetséges külön árajánlatot tenni, az arra vonatkozó egységár az alapmennyiségre vonatkozó egységárralazonos.

      103. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      104. Additional information:
  3. Section IV
    1. Description:
      1. Type of procedure:
        Open procedure
      2. Information about a framework agreement or a dynamic purchasing system:
      3. Information about electronic auction:
      4. Information about the Government Procurement Agreement (GPA):
        The procurement is covered by the Government Procurement Agreement: yes
    2. Administrative information:
      1. Previous publication concerning this procedure:
        Notice number in the OJ S: 2017/S 241-499791
      2. Information about termination of dynamic purchasing system:
      3. Information about termination of call for competition in the form of a prior information notice:
  4. Section V
    1. Contract No: 1
      Lot No: 1
      Title:

      Friss sertéshúsok, állati zsiradék

    2. Award of contract
      1. Date of conclusion of the contract: 2018-07-03
      2. Information about tenders:
        Number of tenders received: 4
        Number of tenders received from SMEs: 4
        Number of tenders received from tenderers from other EU Member States: 0
        Number of tenders received from tenderers from non-EU Member States: 0
        Number of tenders received by electronic means: 0
        The contract has been awarded to a group of economic operators: no
      3. Name and address of the contractor:
        Székely és társa Kft.
        Batthyány u. 32.
        Szolnok
        5000
        Hungary
        The contractor is an SME: yes
      4. Information on value of the contract/lot (excluding VAT):

        Total value of the contract/lot: 16 384 940.00 HUF
      5. Information about subcontracting:

        Contract No: 2
        Lot No: 2
        Title:

        Előhűtött szárnyastermékek

      6. Award of contract
        1. Date of conclusion of the contract: 2018-07-03
        2. Information about tenders:
          Number of tenders received: 3
          Number of tenders received from SMEs: 3
          Number of tenders received from tenderers from other EU Member States: 0
          Number of tenders received from tenderers from non-EU Member States: 0
          Number of tenders received by electronic means: 0
          The contract has been awarded to a group of economic operators: no
        3. Name and address of the contractor:
          Sajt-Kalmár Kft.
          Kossuth u. 9.
          Sajólád
          3572
          Hungary
          The contractor is an SME: yes
        4. Information on value of the contract/lot (excluding VAT):

          Total value of the contract/lot: 9 691 700.00 HUF
        5. Information about subcontracting:

          Contract No: 3
          Lot No: 3
          Title:

          Sertéshúskészítmények

        6. Award of contract
          1. Date of conclusion of the contract: 2018-07-03
          2. Information about tenders:
            Number of tenders received: 3
            Number of tenders received from SMEs: 3
            Number of tenders received from tenderers from other EU Member States: 0
            Number of tenders received from tenderers from non-EU Member States: 0
            Number of tenders received by electronic means: 0
            The contract has been awarded to a group of economic operators: no
          3. Name and address of the contractor:
            TE-DI TRADE Kft.
            Back Bernát utca 6.
            Szeged
            6728
            Hungary
            The contractor is an SME: yes
          4. Information on value of the contract/lot (excluding VAT):

            Total value of the contract/lot: 5 470 920.00 HUF
          5. Information about subcontracting:

            Contract No: 4
            Lot No: 4
            Title:

            Baromfi-húskészítmények

          6. Award of contract
            1. Date of conclusion of the contract: 2018-07-03
            2. Information about tenders:
              Number of tenders received: 3
              Number of tenders received from SMEs: 3
              Number of tenders received from tenderers from other EU Member States: 0
              Number of tenders received from tenderers from non-EU Member States: 0
              Number of tenders received by electronic means: 0
              The contract has been awarded to a group of economic operators: no
            3. Name and address of the contractor:
              TE-DI TRADE Kft.
              Back Bernát utca 6.
              Szeged
              6728
              Hungary
              The contractor is an SME: yes
            4. Information on value of the contract/lot (excluding VAT):

              Total value of the contract/lot: 6 675 830.00 HUF
            5. Information about subcontracting:

              Contract No: 5
              Lot No: 5
              Title:

              Fűszerek, ételízesítők, nehézáruk, cukrászipari termékek, növényi zsiradék, befőttek, konzervek, szárazhüvelyesek, száraz tészta

            6. Award of contract
              1. Date of conclusion of the contract: 2018-07-03
              2. Information about tenders:
                Number of tenders received: 3
                Number of tenders received from SMEs: 3
                Number of tenders received from tenderers from other EU Member States: 0
                Number of tenders received from tenderers from non-EU Member States: 0
                Number of tenders received by electronic means: 0
                The contract has been awarded to a group of economic operators: no
              3. Name and address of the contractor:
                OZIRISZ Vendéglátó Kft.
                Nagysándor J. út 36.
                Szolnok
                5000
                Hungary
                The contractor is an SME: yes
              4. Information on value of the contract/lot (excluding VAT):

                Total value of the contract/lot: 20 825 750.00 HUF
              5. Information about subcontracting:

                Contract No: 7
                Lot No: 7
                Title:

                Házi készítésű savanyúság

              6. Award of contract
                1. Date of conclusion of the contract: 2018-07-03
                2. Information about tenders:
                  Number of tenders received: 2
                  Number of tenders received from SMEs: 2
                  Number of tenders received from tenderers from other EU Member States: 0
                  Number of tenders received from tenderers from non-EU Member States: 0
                  Number of tenders received by electronic means: 0
                  The contract has been awarded to a group of economic operators: no
                3. Name and address of the contractor:
                  Andosa Market Kft.
                  Kossuth Lajos utca 62. fszt.2.
                  Budapest
                  1211
                  Hungary
                  The contractor is an SME: yes
                4. Information on value of the contract/lot (excluding VAT):

                  Total value of the contract/lot: 899 875.00 HUF
                5. Information about subcontracting:

                  Contract No: 8
                  Lot No: 8
                  Title:

                  Mirelit áruk, friss, tisztított termékek

                6. Award of contract
                  1. Date of conclusion of the contract: 2018-07-03
                  2. Information about tenders:
                    Number of tenders received: 4
                    Number of tenders received from SMEs: 4
                    Number of tenders received from tenderers from other EU Member States: 0
                    Number of tenders received from tenderers from non-EU Member States: 0
                    Number of tenders received by electronic means: 0
                    The contract has been awarded to a group of economic operators: no
                  3. Name and address of the contractor:
                    Jégtrade Kft.
                    Ecseri út 0127/15/A
                    Vecsés
                    2220
                    Hungary
                    The contractor is an SME